Immersió Barça per als exjugadors que participen amb les Penyes

Immersió Barça per als exjugadors que participen amb les Penyes

17 membres de l’Agrupació prenen part en una nova jornada formativa organitzada per l’Agrupació

L’Agrupació Barça Jugadors va organitzar per tercera vegada una jornada de trobada i formació per als membres de l’entitat que de manera habitual participen en actes de les Penyes Barcelonistes. Inauguracions, Aniversaris, Trobades o Taules Rodones. Durant tota la temporada, els exjugadors del Club no només es fan presents en nombroses activitats organitzades per les Penyes, sinó que hi han de participar ja sigui amb parlaments, xerrades i accions de relacions públiques. Per això, des de fa tres anys l’Agrupació reuneix el col·lectiu per donar-los eines tant de comunicació com de continguts vinculats amb l’entorn del Club. En aquesta edició, que va tenir lloc al Camp Nou el 15 de novembre, la jornada va girar principalment al voltant de la Fundació Barça Veterans, i l’Espai Barça.

El 2018 l'Agrupació va estar representada a 180 actes de Penyes Barcelonistes. Germán Parga / FCB

El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, van obrir la jornada donant la benvinguda als assistents, exjugadors blaugrana que al llarg de l’any participen en actes de les Penyes -més de 180 durant el 2018-: Tente Sánchez, Xavi Roca, Carme Nieto, Félix Palomares, Flor de Luna Pila, Joan Estella, Joan Torrent, José J. Albaladejo, Manolo Tomé, Paco Martínez, Paco Nieto, Rafael Zuviría, Ramon Calderé, Samuel Okunowo i Xavier Sánchez Jara.

Pel que al contingut de la formació, el secretari de la Fundació Barça Veterans, Felix Barrado, va explicar l’activitat de l’entitat, centrada exclusivament en l’ajuda econòmica als exjugadors del Club que la necessiten per assolir un nivell de vida digne. Per la seva banda, David Cano i Antonio Hernández van donar detalls de l’estat d’execució de l’Espai Barça i de com quedarà l’estadi i el seu entorn en un futur. La jornada es va cloure amb la ponència “El Barça i el catalanisme” a càrrec de l’historiador Salvador Torras, el periodista Frederic Porta, i Xavier Gamper, net de Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut