Què succeeix quan s'apaguen les llums?

Què succeeix quan s'apaguen les llums?

L'ABJ va participar en la taula rodona del Col·legi d'Economistes per a explicar com un jugador suporta el fet de penjar les botes

El passat 18 de novembre l'Agrupació Barça Jugadors va participar en una taula rodona duta a terme en el Cde Economistes de Catalunya per a debatre sobre com els futbolistes gestionen el seu dia a dia una vegada han deixat de jugar professionalment.

La jornada va comptar amb la presència del president de la ABJ, Ramon Alfonseda, el vicepresident de l'Agrupació, Jofre Mateu, el exfutbolista Borja Criado, la exnadadora María Paz Corominas i el president de l'Agrupació de Veterans del RCD Espanyol, Rafa Marañón. La taula va estar moderada pel president de la comissió d'economia i finances de l'esport Josep Maria Gay de Liébana.

Durant la jornada es van presentar diferents arguments com per exemple els del president Ramon Alfonseda, que va explicar la importància que el jugador compti amb una certa formació per a poder afrontar i salvaguardar el patrimoni que ha anat aconseguint durant la seva carrera esportiva. A més, també va explicar que la ABJ es mostra totalment proactiva en aquest aspecte, ja que duu a terme diferents activitats amb l'objectiu de donar resposta a què succeeix quan s'apaguen les llums. Per part seva, Jofre Mateu va exposar directament la seva pròpia experiència i va assegurar que és molt important tenir diferents inquietuds durant la carrera esportiva: “crec que el fet que jo durant la meva carrera tingués inquietuds m'ha fet trobar un lloc una vegada vaig acabar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut