L'ABJ se solidaritza al costat de la Fundació Noelia

L'ABJ se solidaritza al costat de la Fundació Noelia

L'equip d'exjugadors del Barça va participar en un partit per a impulsar la lluita contra la distròfia muscular

Dissabte passat 30 de novembre l'Agrupació Barça Jugadors es va traslladar fins a Camarles (Baix Ebre) per a jugar un partit al costat dels Veterans de les Terres de l'Ebre. L'objectiu del partit va ser donar benefici a la Fundació Noelia, una entitat que treballa amb nens afectats per distròfia muscular congènita a causa d'un dèficit de col·lagen VI, una malaltia estranya de molt difícil curació.
 

La jornada es va servir de diferents activitats, no sols es va celebrar el partit benèfic. No obstant això, la trobada va estar molt disputat en el qual,  finalment l'equip masculí de la ABJ es va emportar la victòria per 1-4 amb gols de Juanjo Carricondo (2) i Jofre Mateu (2).

A més el partit va comptar també amb la participació dels exjugadors Robert Fernández -que va exercir de capità-, Samuel Okunowo, Mario Rosas i Pepe Serer. Va destacar també la presència de Ramon Calderé, un dels causants que es tancarà l'assistència de diferents exjugadors del FC Barcelona. 
 

PartitCamarles02


 
Els entrenadors de la trobada van ser Josep Palau i Xavi Roca, que es va acomiadar dels seus jugadors ja que en pocs dies es traslladarà a Grècia com a nou director esportiu de el Panathinaikos. La convocatòria va estar composta per Guzman, Okunowo, Jofre Mateu, Delgado, Cristino, Nogués, Robert Fernández, Botella, Miracle, Juanjo Carricondo, Ortuño, Dani Martínez, Oscar Lausin, Mario Rosas, Serer, Sergi Martínez i Vilches. El dia es va tancar amb un regal de dues samarretes del primer equipament del Club a Núria i Adrià, afectats per la malaltia. 

L'ABJ femení juga el seu tercer partit de la temporada a Terrassa

De la seva part, l'equip femení de l'Agrupació va jugar dissabte passat dissabte 30 de novembre contra el CD Parellada, a Terrassa. Va ser un partit molt intens i lluitat en el qual la formació local es va emportar la victòria per 2-1. La ABJ va lluitar fins al final en un partit que mesurava a jugadores que estaven en actiu- CD Paralleda- i unes altres que no. L'autora del gol blaugrana va ser Lidia Lahoz.

PartitFemCanParellada
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut