De la residència al Camp Nou

De la residència al Camp Nou

Els participants en els Tallers de Reminiscència de l'Agrupació visiten l'Estadi acompanyats d'exjugadors del Barça

Els dos Tallers de Reminiscència que imparteix l'Agrupació Barça Jugadors arriben a la recta final, i ho han fet amb una experiència única al Camp Nou per a la vintena de participants en aquestes activitats. Guies del Museu del Club els han fet un tour per les interioritats de l'Estadi blaugrana, que ha tingut com a punt culminant l'entrada al peu mateix de gespa. Allà han pogut escoltar les explicacions que els han donat Bartomeu Paredes i Carme Nieto, exjugadors del Club que els han rebut i que han actuat d'amfitrions. 

El grup de la residència Ballesol va acabar la visita al Camp Nou amb una fotografia davant dels monuments a Cruyff i Kubala. MANEL MONTILLA.

 

Tot i les dificultats de mobilitat, l'activitat els ha portat també per les diferents plantes del Museu, vestidor visitant, la zona mixta, la sala de premsa i les cabines de ràdio i televisió de la Tribuna.

En els Tallers de Reminiscència, que tenen una durada de 12 sessions, es treballa la memòria dels usuaris de manera dinàmica i utilitzant recursos que tenen relació amb el futbol i especialment amb la història del FC Barcelona. Els membres de l'Agrupació, Javi Delgado, Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla, són els encarregats de dinamitzar cada sessió del taller, que durant aquest trimestre s'està desenvolupant a les residències Ballesol i DomusVi de Barcelona.

Els Tallers de Reminiscència són una iniciativa de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV), de què l'Agrupació forma part. A Catalunya estan en funcionament des de l'any passat i se n'han celebrat a banda d'aquestes, 4 edicions més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut