Nervis fins al final amb el partit del Reale Arena, també a la Vall d'Hebron

Nervis fins al final amb el partit del Reale Arena, també a la Vall d'Hebron

Exjugadors del FC Barcelona veuen el Reial Societat - Barça amb infants malalts

Empat final amb un cert regust d'injustícia. Igual que la majoria de culers, els infants que dissabte passat van veure el Reial Societat - Barça a l'Hospital Vall d'Hebron van tornar a les seves habitacions amb la sensació que el partit del Reale Arena s'hauria guanyat si l'àrbitre hagués xiulat penal a Piqué en el temps de descompte. De tota manera, més que viure el 2-2 final amb desànim, els 25 espectadors i els seus acompanyants van tenir l'oportunitat de fer un parèntesi en la seva estada al centre gràcies a l'activitat "Tribuna Barça", organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors. Es tracta no només de mirar el partit del Barça per la televisió, sinó d'oferir una experiència que va començar mitja hora abans, quan els exjugadors (en aquest cas Samuel Okunowo, Carme Nieto, Sergi Pérez, Esther Torrecilla i Tomàs Bermejo) i un grup de voluntaris de l'hospital van pujar a les habitacions a animar els infants a trobar-se a l'Espai Barça, una sala finançada per la Fundació Leo Messi, a la planta baixa de l'hospital. 

Infants, exjugadors del Barça i personal voluntari de Vall d'Hebron van omplir l'Espai Barça del centre hospitalari. Sergio Ruiz / ABJ

A l'entrada de la sala els esperaven banderes, maquillatge i el Cant del Barça, tots els ingredients necessaris per viure un gran partit com el que es va viure a Sant Sebastià. De fet, tot i que la victòria sempre ajuda a tenir més bon record de l'activitat, el "Tribuna Barça" vol oferir un espai lúdic als infants que estan ingressats a l'hospital i que sovint estan immersos en una rutina de tractament o repòs en cas de la convalescència. Així doncs, no era estrany que les persones que passaven pel vestíbul de l'Hospital Infantil escoltessin barrejades les notes del piano instal·lat pel Concurs Maria Canals amb els crits que infants -i també exjugadors- feien per animar el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut