Cloenda dels Tallers de Reminiscència

Cloenda dels Tallers de Reminiscència

Dues residències de Barcelona han acollit durant 12 setmanes aquesta activitat conduïda per exjugadors del FC Barcelona per treballar la memòria i dirigida a persones amb deteriorament cognitiu

La dotzena i última sessió dels Tallers de Reminiscència ha tingut un caràcter especial. Coincidint amb la setmana d'El Clàssic, les dues residències de Barcelona que han acollit aquesta activitat de l'Agrupació Barça Jugadors han tancat el taller amb una sessió que ha servit per recordar tota la feina feta. La desena de participants al taller que han dinamitzat els exjugadors del Club, Javi Delgado i Esther Torrecilla, a la residència DomusVi van repassar dimarts 17 de desembre algunes de les activitats que els han proposat al llarg dels últims tres mesos, com el joc d'endevinar caricatures de jugadors de futbol; les visites que van rebre d'Àngel Mur, Joan Torrent i Maria Teresa Andreu, o les fotografies històriques del FC Barcelona que els va mostrar Manel Tomàs, del Centre de Documentació del FC Barcelona. El mateix van fer a la residència que Ballesol té al carrer Almogàvers, on el taller -en aquest cas impartit per Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla -ha repetit l'èxit que va tenir l'any passat. De fet, entre els assistents a l'última sessió hi havia alguns dels participants al primer taller de reminiscència que l'Agrupació va desenvolupar a Barcelona, el 2018.

Els participants al Taller van rebre una samarreta històrica del FC Barcelona. ABJ

El directiu de l'Agrupació, Joan G. Orti, i la directora de l'entitat, Meritxell Solé, van ser els encarregats de tancar els tallers i d'imposar les samarretes històriques del FC Barcelona i les medalles commemoratives a tots els participants, i també al personal dels centres que hi han estat relacionats. En els Tallers de Reminiscència es treballa la memòria dels participants de manera dinàmica i utilitzant recursos que tenen relació amb el futbol i especialment amb la història del FC Barcelona. Són una iniciativa de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV), de què l'Agrupació forma part. A Catalunya estan en funcionament des de l'any passat i se n'han celebrat a banda d'aquestes, 4 edicions més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut