Les obres de la nova seu de l’Agrupació avancen a bon ritme

Les obres de la nova seu de l’Agrupació avancen a bon ritme

A principis d’any es farà el trasllat
La nova seu social de l’Agrupació Barça Jugadors, situada a Travessera de les Corts núm. 42-44, terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, estarà a punt per al trasllat just després de les festes de Nadal. L’empresa adjudicatària de l’adequació de l’espai està ultimant les feines estructurals, i en pocs dies està previst que s’entri en la fase dels acabats, com són la pintura, la il·luminació i el mobiliari.
 
Amb tot, just passada la diada de Reis es podria fer el trasllat de les actuals dependències del recinte de l’Estadi al nou espai. La nova superfície -500 metres quadrats- suposarà un increment de més d’un 50% respecte a la que ocupava la seu de l’Agrupació a la Tribuna del Camp Nou i per primera vegada integrarà tots els serveis no esportius que l’Agrupació ofereix als exjugadors del FC Barcelona. La seu social recupera la zona social polivalent i d’ús per als socis i simpatitzants els dies de partit. A més, hi haurà també una zona mèdica, amb consultoris on el personal sanitari i de fisioteràpia de l’Agrupació atendrà els exjugadors blaugrana que s’hagin lesionat en l’activitat de l’Agrupació. La zona d’oficines, quatre sales de reunions i un magatzem central de material i de roba completaran la distribució del nou local.
 
Tal com fa un any va explicar Jordi Moix, vicepresident del FC Barcelona, als membres de l’Agrupació, en el futur Espai Barça el Club ha reservat una zona per a la seu social de l’ABJ en els edificis corporatius que s’han de construir en el terreny de l’actual Palau Blaugrana. És per això que la seu que l’entitat està ultimant a l’Hospitalet serà provisional, després que durant 30 anys l’Agrupació hagués ocupat un espai a la Tribuna del Camp Nou i l’hagués hagut de desallotjar l’octubre del 2019 a causa de les obres de preparació de la reforma de l’Estadi.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut