Noves oportunitats formatives per aquest trimestre

Noves oportunitats formatives per aquest trimestre

L’Agrupació Barça Jugadors obre les inscripcions als cursos per a exjugadors on s’hi pot trobar formació en nutrició, economia o anglès

Ja estan disponibles les inscripcions per als cursos d’aquest primer trimestre de 2020. L’Agrupació ofereix una varietat de cursos propis i manté l’acord de col·laboració amb Barça Unviersitas, que permet a tots els socis tenir accés preferent i rebre un 30% de descompte en els cursos online que ofereix el club blaugrana. Aquests estan relacionats amb la psicologia, el coaching i la gestió esportiva.

Pel que fa al ventall de cursos propis de l’Agrupació, s’hi poden trobar cursos de formació en l’àmbit esportiu i també en el del dia a dia. D’una banda, en relació amb l’aspecte esportiu, aquest trimestre s’ofereix el curs “La Nutrició, una eina indispensable per al rendiment del jugador”, dirigit a aquells socis que volen ser o són entrenadors/es de futbol. Està pensat per contribuir a una millora substancial del rendiment i els resultats dels seus equips a través de conèixer els hàbits d’una correcta alimentació. D’altra banda, se segueix apostant per oferir cursos per a majors de 55 anys de cara a millorar el domini de les seves habilitats tecnològiques. En aquest cas, es durà a terme el curs “Introducció a les xarxes socials”, que permetrà aprendre les tècniques més bàsiques de les xarxes socials més populars, com és el cas de Facebook, Twitter, Instagram o Youtube.

A més a més, s’impartirà el “taller d’economia domèstica”, que vol oferir eines bàsiques per gestionar l’economia familiar.
Finalment, es mantenen els cursos per obtenir certificats d’anglès. N’hi ha quatre, classificats de menor a major nivell: començant pel Basic English, el Low Intermediate, el High Intermediate i l’Advanced.

El termini d’inscripció per als cursos conclou el proper divendres 17 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut