La figura del porter, protagonista del 'Seguim en Joc'

La figura del porter, protagonista del 'Seguim en Joc'

Els exporters Pere Valentí Mora i Joan Cañadas són els dos personatges principals de l'edició de gener del programa

Barça TV ja ha estrenat el primer “Seguim en Joc” del 2020, el programa televisiu de l’Agrupació Barça Jugadors. En aquesta edició, la figura del porter té un paper molt destacat, ja que els dos principals protagonistes són en Pere Valentí Mora i Joan Cañadas, exporters del FC Barcelona, un en el primer equip i l’altre en les categories inferiors.

A la secció Tocats pel Barça coneixem la història d’en Joan Cañadas, enginyer químic i entrenador de porters del Juvenil A del CF Damm. Va jugar a les categories inferiors del Barça a la demarcació de porter. A la categoria juvenil  va arribar a compartir vestidor amb dos campions del món, Pepe Reina i Víctor Valdés.

Cañadas destaca la importància de la figura de l’entrenador de porters, que a la seva època no solia existir i afirma que és de vital importància per treure el màxim rendiment als futbolistes d’aquesta posició.

Per la seva banda, a la secció Off the Record, el periodista Ramon Besa, redactor en cap d’esports al diari El País, és l’encarregat de fer-li una pregunta a l’exjugador Pere Valentí Mora. Concretament, li pregunta per la forma com es va assabentar que seria el porter titular al Santiago Bernabéu en el clàssic en què el Barça va guanyar per 0-5 al Real Madrid.

                                                                                                                           

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut