Ter Stegen i Alexia Putellas reben el Premi Barça Jugadors

Ter Stegen i Alexia Putellas reben el Premi Barça Jugadors

L'Agrupació també ha anunciat la Menció Especial del Joc Net a Quique Costas

Els jugadors del FC Barcelona, Marc André Ter Stegen i Alexia Putellas, han rebut aquest divendres al migdia el Premi Barça Jugadors pel seu joc net durant la temporada passada. El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han estat els encarregats de lliurar els guardons, acompanyats de Javier Bordas, directiu del Club responsable del primer equip de futbol, i de Maria Teixidor, responsable del futbol femení. També hi ha assistit Pau Vilanova, directiu responsable de les relacions amb l’Agrupació. És la desena edició d’aquesta distinció promoguda per l’Agrupació i, per primera vegada, inclou la categoria femenina.

El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, ha destacat de Marc André Ter Stegen la seva integració més enllà del Barça, a la ciutat de Barcelona i a Catalunya. D’Alexia Putellas n’ha afirmat que “és una autèntica representant de l’ADN Barça i una referent per a les joves”. Alfonseda ha finalitzat la seva intervenció cap els jugadors dient “ens sentim molt orgullosos cada cop que salteu a la gespa”.

Ter Stegen, primer porter en rebre el premi de l'ABJ. Sergio Ruiz/ABJ
Ter Stegen, primer porter en rebre el premi de l'ABJ i Alexia Putellas, primera guanyadora. Sergio Ruiz/ABJ

A la categoria masculina, Ter Stegen és el novè guanyador d’aquest guardó, el qual l’any passat va guanyar Ivan Rakitic. Xavi Hernández és el que més n’acumula, en guanyar-lo en dues ocasions. Pel que fa a la categoria femenina, Alexia Putellas és la primera jugadora a obtenir-lo.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha donat valor a la menció especial a Quique Costas dient que ell ha format part de la generació que de petits van gaudir del Quique com a futbolista i que “hem de reconèixer els jugadors llegendaris que molts dels joves no coneixen”.

Quique Costas rep la menció especial al joc net. Germán Parga/FCB
Quique Costas rep la menció especial al joc net. Germán Parga/FCB

A l'acte, celebrat a l’Auditori 1899, hi ha assistit una nodrida representació dels membres de l’Agrupació i representants del jurat del Premi. Per part de la junta directiva de l’ABJ hi han assistit els vicepresidents Félix Barrado i Jofre Mateu.

El guardó per la menció especial li ha estat entregat a Quique Costas a la llotja presidencial el dia 30 de gener abans del partit de Copa del Rei entre el Barça i el Leganés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut