Una vida en clau blaugrana: de la gespa a l’escenari

Una vida en clau blaugrana: de la gespa a l’escenari

El destacat actor Pep Munné parlarà sobre la seva etapa com a futbolista al Club al capítol de febrer del ‘Seguim en Joc’

El proper diumenge 2 de febrer a les 14:00h s’estrena a Barça TV una nova edició del ‘Seguim en Joc!’, el programa televisiu de l’Agrupació Barça Jugadors.

En aquesta edició, el protagonista de la secció Tocats pel Barça és el destacat actor, Pep Munné, qui va jugar durant cinc anys a les categories inferiors del FC Barcelona. Munné explica per què va penjar les botes i es retroba amb Joan Vilà, un antic company de vestidor i directiu de l’Agrupació, amb qui rememoren anècdotes de la seva etapa com a blaugranes.

A més a més, també parla de les similituds entre el futbol i el teatre. Afirma que “els actors i els futbolistes tenen molt en comú, els dos actuen per un públic. Un explica una història i l’altre la inventa”.

Actualment, Pep Munné dirigeix i interpreta l’obra poètica i teatral “Una noche con Jaime Gil de Biedma” al teatre ‘La Gleva’, que commemora els trenta anys de la mort del poeta barceloní.

D’altra banda, a la secció Off the record, el periodista Pere Escobar, li pregunta a l’exjugador culer, Josep Maria Fusté, sobre com s’entenia amb l’entrenador britànic Vic Buckingham, ja que el seu intèrprete era Josep Maria Minguella, qui, segons Escobar, en aquella època tenia dificultats per parlar en anglès.

                                                                                                                         

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut