El mètode Barça, útil per al futbol i per a les empreses

El mètode Barça, útil per al futbol i per a les empreses

L'Agrupació ha organitzat una mostra de l'activitat 'Coach Values' a un grup de periodistes

L’Agrupació Barça Jugadors ha organitzat una jornada de “Coach Values” dirigida als periodistes que segueixen l’actualitat blaugrana. Els exjugadors Jofre Mateu, Damià Abella i Jordi Martínez han estat els encarregats de dirigir la sessió, que va tenir lloc el dimarts 4 de febrer i que va reunir a gairebé una quinzena de periodistes.

El ‘Coach Values’ és una activitat de Team Building i gestió d’equips, pensada per l’Agrupació per traslladar la metodologia del Barça en el món laboral.

Damià Abella, exjugador del primer equip del FC Barcelona, explica que “a través de conèixer la metodologia Barça i l’experiència en els vestidors de futbol es pot ajudar a millorar la comunicació, els lideratges i la gestió de departaments en un grup de gent que treballen junts, encara que no sigui en un vestidor”.

El periodista d’esports de El Periódico, Joan Domènech, després de prendre part a la sessió defensa que “veus que coses que s’apliquen al futbol poden ser útils a la vida laboral quotidiana”.

Aquesta iniciativa té dues parts ben diferenciades, una de teòrica, en la qual els exjugadors expliquen la metodologia pròpia de l’ADN Barça i els seus possibles usos en el món empresarial i una de pràctica, en què els participants salten al terreny de joc i realitzen diferents activitats futbolístiques pensades per crear cohesió de grup.

Per la seva part, el periodista esportiu de La Vanguardia, Xavier G. Luque, després de realitzar l’activitat afirma “jo en destacaria la varietat. És un matí en el que hi ha moltes experiències diferents i se’t passa el temps volant”.

Actualment, és la quarta temporada que l’Agrupació organitza aquests tallers, tot i que s’han anat modificant per tal de millorar-los, i fa dos anys que es realitza amb el format actual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut