Desenes d’avantatges de la mà del carnet de l’Agrupació

Desenes d’avantatges de la mà del carnet de l’Agrupació

El nou catàleg de l’ABJ ofereix preus especials en productes de més de deu àmbits diferents

L’Agrupació Barça Jugadors ha presentat el nou catàleg on es recullen tots els avantatges que poden obtenir els seus membres amb la credencial de l’associació. El nou catàleg inclou més de vuitanta avantatges exclusius.

Amb el carnet de l’Agrupació, els socis gaudiran d’un 20% de descompte en tots els productes de la FC Botiga – Megastore, d’un 30% en la visita guiada al museu i a les instal·lacions del Camp Nou i d’un 35% en entrades per la pista de gel del Club. També poden gaudir d’alguns descomptes comprant per internet entrades per espectacles teatrals, concerts, monòlegs o festivals.

Dins del catàleg hi ha el Programa d’Avantatges Comercials de l’Agrupació, on els socis tenen la possibilitat de promocionar els seus productes o serveis oferint una oferta exclusiva a tots els membres de l’Agrupació, que tenen a l’abast descomptes relacionats amb una desena de camps com la gastronomia, el turisme, els serveis mèdics, el benestar o la fotografia.

A més a més, els socis podran comprar a preus especials articles exclusius de l’Agrupació com tovalloles, pilotes antigues, samarretes del Barça de la dècada de 1920 o samarretes i polos d’estiu.

D’altra banda, es manté l’acord amb Barça Universitas, la plataforma digital de formació del FC Barcelona. Amb aquest conveni, tots els socis jugadors de l’Agrupació tenen accés preferent així com un 30% de descompte en els certificats digitals i preus especials en els seus màsters, els quals estan relacionats amb la psicologia, el coaching, la nutrició i la gestió esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut