L’Agrupació participa en el quadrangular femení de Taradell

L’Agrupació participa en el quadrangular femení de Taradell

Les exjugadores blaugranes es va enfrontar a les veteranes de l’Espanyol, al Taradell i a la selecció d’Osona

L’equip femení de l’Agrupació va prendre part en el quadrangular de Taradell, un torneig amistós celebrat el passat dissabte 22 de febrer organitzat per l’equip local, que té l’objectiu de promocionar el futbol femení a la comarca d’Osona.

El primer partit va enfrontar a l’ABJ amb el Taradell i el resultat final va ser d’empat a 1. Cristina Jiménez va ser la golejadora blaugrana.

El segon partit correspon al derbi de la ciutat de Barcelona. Les veteranes del Barça van jugar contra les de l’Espanyol, amb victòria culer per la mínima, 1 a 0. En aquesta ocasió, Flor de Luna Pila va ser l’encarregada d’anotar el gol del triomf. Sobre la seva actuació, Flor explica “Estic molt contenta amb l’equip, vam jugar molt bé. Tot i que es tracta d’un partit amistós, sempre et queda un punt de competitivitat”.

L’últim enfrontament pel combinat de l’Agrupació va ser contra una selecció de jugadores d’Osona, el marcador final va tornar a reflectir un empat a un gol. Ester Torrecilla va ser l’autora de la diana per les blaugranes.

L’entrenador de l’equip de l’ABJ, Joan Carles Hidalgo, es mostra satisfet amb el rendiment de les exjugadores: “el torneig estava més enfocat a fer una crida perquè la gent s’apropés a conèixer el futbol femení de la comarca que als resultats esportius en sí, tot i això, les jugadores van donar molt bona imatge”.

La del cap de setmana passat va ser la segona edició d’aquest torneig, tot i que l’any passat es va celebrar en forma de triangular. La novetat d’aquest any ha estat la participació de les veteranes de l’Espanyol.

A l’esdeveniment, hi van ser presents Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors, i Carme Nieto, una de les pioneres del futbol femení de l’entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut