El Tribuna Barça celebra una nova edició a l'Hospital Clínic

El Tribuna Barça celebra una nova edició a l'Hospital Clínic

Exjugadors del Barça miren el partit contra el Nàpols amb pacients de l'Hospital Clínic

L’Hospital Clínic de Barcelona va acollir aquest dimarts 25 de febrer una nova edició del Tribuna Barça. Per una estona, pacients i personal sanitari del centre van poder fer una parèntesi per veure el partit entre el Napoli i el FC Barcelona amb companyia de membres de l’Agrupació Barça Jugadors. Una iniciativa que fins ara s’havia fet en hospitals infantils i en què per primera vegada el públic estava conformat per malalts adults, que es van congregar a l’espai Univers Clínic.

Per part de l’Agrupació hi van participar el directiu Eduardo Juan, Xavi Guzmán, África Ocaña i Pere Segarra. El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, no es va voler perdre aquesta primera sessió i es va mostrar molt agraït al Clínic per haver obert les portes al Tribuna Barça. A l’activitat hi van participar 24 pacients, amb el suport de 3 infermeres i 7 voluntaris de l’Hospital que els van ajudar.

 

Tot i no conèixer-se entre ells, la celebració d’una porra entre tots els assistents (al final dues persones van encertar l’1-1 definitiu a San Paolo) es va encarregar de trencar el gel mentre el públic s’anava congregant abans de començar el partit. Els exjugadors blaugrana es van encarregar de dinamitzar la sessió amb els seus comentaris i records dels partits jugats amb el FC Barcelona. Això, mentre tot el que passava a Nàpols mantenia la tensió de la sala, sobretot fins que Griezmann no va marcar el gol de l’empat, les aturades de Ter Stegen per mantenir-lo i la tensió dels últims instants del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut