Una nissaga única a la història blaugrana

Una nissaga única a la història blaugrana

Juli López, germà de Sergi i Gerard López, és el protagonista del Seguim en Joc del mes de març

El proper diumenge 1 de març a les 15.15 h s’estrena a Barça TV una nova edició del Seguim en Joc, el programa televisiu de l’Agrupació Barça Jugadors.

En aquesta edició, el protagonista de la secció "Tocats pel Barça" és Juli López, integrant d’una de les nissagues familiars de futbolistes més importants de la història del Club. Tant ell com el seu pare i els seus germans, Sergi i Gerard, han jugat com a mínim un partit amb el primer equip del Barça.

Juli López repassa la seva trajectòria esportiva i explica com va combinar la seva carrera acadèmica i, més endavant, laboral, amb la seva vida futbolística. A més, rememoren amb el seu germà Gerard anècdotes sobre la seva etapa com a futbolistes.

Juli López fa més de dues dècades que treballa a l’empresa de joc i oci, Cirsa, i actualment n’és el seu director comercial. Ell mateix afirma que “hi ha molts paral·lelismes entre el món de l’esport i el món de l’empresa, com la gestió d’equips i la comunicació”.

D’altra banda, a la secció "Off the Record", el periodista Xavier Bosch pregunta a l’exjugador Paco Martínez què va dir l’entrenador Joaquim Rifé als jugadors abans de començar la pròrroga de la final de la Recopa del 1979, el primer gran trofeu blaugrana en l'àmbit europeu que van guanyar a Basilea després de derrotar per 4 a 3 el Fortuna Düsseldorf. Aquell dia, Paco Martínez va entrar en el minut 68 en substitució de Quique Costas. 

                                                                                     

                                                                                               

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut