El caliu de l'Agrupació tornarà

El caliu de l'Agrupació tornarà

Benvolgut / Benvolguda,

Primer de tot, desitjo que tu i la teva família estigueu bé de salut. Estem vivint uns temps molt difícils a nivell global, i tot i les mesures decretades de confinament, la pandèmia de coronovarius està sacsejant les nostres vides, ha contagiat persones properes i malauradament, també se n’està enduent algunes.

En aquestes dues setmanes que portem de confinament, des de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona hem estat treballant per mantenir al màxim els diferents serveis que així ho permeten. És el cas de la Formació, que està continuant a través de diferents plataformes digitals. Tenim habilitat el telèfon d’atenció al soci i també el correu electrònic. Estem al cas de les nostres persones més vulnerables, i per això des de la Fundació Barça Veterans estem fent un seguiment de les persones que reben ajuda i també d’aquelles que estan ingressades en residències. Cal dir que, fins ara, totes tenen un bon estat de salut. Igualment, els nostres executius estan treballant des de casa posant al dia tots els seus àmbits d’actuació, amb l’objectiu que quan la situació ho permeti, la tornada a la normalitat sigui àgil i ràpida.

Esperem que ben aviat puguem tornar a obrir les portes de la seu a tots els membres de l’Agrupació, i que poguem estrenar els serveis que tenim encara pendents, com el nou espai de salut, que ja tenim equipat i a punt per rebre els membres de l’Agrupació. I que ben aviat tornin els entrenaments a la Ciutat Esportiva, els partits, les Folgues, la Trobada… necessitem aquest caliu que tant omple de vida l’Agrupació! Mentrestant, et demanem que et quedis a casa. És la millor manera de facilitar la gran tasca que estan fent totes les persones que es dediquen a la salut i que s’estan deixant la pell per nosaltres. Només confinant-nos serem capaços de reduir la corba de contagis i de contribuir a què la nostra societat pugui caminant endavant.

Queda’t a casa i cuida’t molt.
Visca el Barça i Visca l’Agrupació!

Ramon Alfonseda i Pous
President de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut