Millorar la salut física i mental de la mà de l’Agrupació

Millorar la salut física i mental de la mà de l’Agrupació

L’Agrupació ofereix als seus socis una sèrie de vídeos per combatre els efectes del confinament

Des de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona se segueix treballant per oferir serveis als seus membres durant aquest període de confinament. Aquesta setmana des de les xarxes socials de l’Agrupació s’estan publicant vídeos amb consells per afrontar l’estada a casa i rutines d’exercici físic.

D’una banda, el doctor Ignasi Grifré, col·laborador de l’Agrupació, dona una sèrie de consells per pal·liar els efectes del confinament domiciliari, ja que afirma que “l’organisme s’hi veu afectat física i psicològicament”. Per això explica que “és molt important evitar el sedentarisme, ja que no es bo estar assegut moltes hores davant la pantalla de l’ordinador o televisió, i cal cuidar la dieta i fer exercici físic”.

A més a més, Grifé defensa que s’hauria de plantejar el confinament amb esperit positiu i això es pot aconseguir si s'estableix una rutina diària: dormir vuit hores, mantenir la higiene cada dia i interrelacionar-se amb la família.

Vídeo del doctor Ignasi Grifé:

D’altra banda, l’Agrupació també ha publicat un vídeo d’exercicis per fer a casa, a càrrec del soci de l’entitat i preparador físic Xavi Priego. Aquest és el primer d’una sèrie que es publicarà dos cops a la setmana i que anirà destinada als socis de l’Agrupació. En aquesta ocasió, la proposta d’entrenament va destinada a socis d’entre 35 i 55 anys, però en els propers dies se’n publicarà una per a més grans de 55.

Vídeo de rutina d'exercicis per a majors de 55 anys:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut