Linkedin i nutrició esportiva per als exjugadors del Club

Linkedin i nutrició esportiva per als exjugadors del Club

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona obre les inscripcions als cursos del segon trimestre, tots on-line per la Covid-19

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d’aquest segon trimestre de 2020. L’Agrupació ofereix una varietat de cursos propis i manté l’acord de col·laboració amb Barça Universitas, que permet a tots els socis tenir accés preferent i rebre un 30% de descompte en els cursos online que ofereix el club blaugrana. Aquests estan relacionats amb la psicologia, el coaching i la gestió esportiva.

La situació d’excepcionalitat donades les circumstàncies de la Covid-19 han fet que els cursos s’hagin adaptat a la modalitat online per tal de mantenir aquest servei als membres de l’Agrupació.

D’una banda, en relació amb l’aspecte esportiu, aquest trimestre s’ofereix un curs de nutrició esportiva, on l’alumne obtindrà un seguit de pautes nutricionals per augmentar el rendiment del teu equip. Aquest curs tindrà una durada de 8 hores i està dirigit a aquells socis que volen ser o són entrenadors/es de futbol.

D’altra banda, s’impartirà la formació online “Impulsa la teva marca personal a través de Linkedin”, on l’objectiu és donar claus per desenvolupar la marca personal, fer contactes de valor i comunicar amb impacte a Linkedin. Aquest curs tindrà una durada de 6 hores amb un extra de dues hores més de tutories per grups.

Finalment, es mantenen els cursos per obtenir certificats d’anglès. N’hi ha quatre, classificats de menor a major nivell: començant pel Basic English, el Low Intermediate, el High Intermediate i l’Advanced. El curs combinarà sessions online grupals amb el professor amb l’ús de la plataforma e-learning per accelerar el ritme d’aprenentatge de l’alumne

El termini d’inscripció per als cursos conclou el proper divendres 8 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut