Treballant perquè la pilota torni a rodar ben aviat

Treballant perquè la pilota torni a rodar ben aviat

L' Agrupació de Jugadors explica en un vídeo la voluntat de reprendre tota l'activitat tan aviat com sigui possible.

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona acaba de publicar un vídeo on posa de manifest la voluntat de tornar ben aviat a posar en marxa les activitats que li donen sentit. Les mesures adoptades per fer front a la pandèmia de la COVID-19 van obligar a cancel·lar des del 13 de març passat la gran majoria de serveis als exjugadors i exjugadores del FC Barcelona.

És el cas dels entrenaments setmanals a la Ciutat Esportiva (dos entrenaments per al masculí i un per al femení), on cada setmana hi participaven unes 150 persones. O dels partits que estaven previstos durant tota la primavera i fins a finals de juny, alguns d'ells benèfics. En aquest sentit, des de l'Àrea Esportiva s'estan oferint dues sessions setmanals amb propostes d'exercicis físics per fer a casa, i també consells de salut. El coronavirus també ha ocasionat l'ajornament de la Setmana Barça Jugadors i la Folga 65, a més de la resta d'activitats de caràcter social. Per mantenir la proximitat amb els membres de l'entitat, des de l'Agrupació s'està en contacte permanent amb les persones associades a través de diferents canals de comunicació i de les xarxes socials.

També s'han vist afectades de ple iniciatives com els Tallers de Reminiscència, les visites a hospitals per veure partits del Barça amb pacients, o els actes amb Penyes Barcelonistes i la presència i representació dels exjugadors. Amb tot, l'Àrea de Formació i Desenvolupament continua activa, amb el traspàs de totes les propostes formatives a la modalitat en línia, tant els cursos d'anglès com les noves formacions sobre nutrició esportiva i Linkedin. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut