“Vaig tenir la sort de poder marcar un gol el dia del meu debut al Camp Nou”

“Vaig tenir la sort de poder marcar un gol el dia del meu debut al Camp Nou”

Luis Milla conversa amb Natàlia Arroyo sobre la seva trajectòria com a jugador i entrenador

Per segon dijous consecutiu, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha organitzat una “Live Call” a través del seu compte de Facebook. En aquesta ocasió, la periodista i exjugadora blaugrana Natàlia Arroyo ha entrevistat a l’exjugador i entrenador Luis Milla.

Durant la conversa, Luis Milla rememora el seu debut amb el primer equip, l’any 1984, i explica que ha tingut la sort de estar sempre vinculat al futbol, tant com a jugador, entrenador o com a col·laborador en mitjans de comunicació. A més, també parla de la seva amistat amb la llegenda blaugrana Josep Maria Fusté.

Un dels temes de debat ha estat la importància d’una bona gestió de grup dins d’un equip de futbol. Tant Arroyo com Milla, al haver estat entrenadors, coneixen de primera mà el que suposa dirigir un equip i han comentat la seva admiració per Johan Cruyff.

Un dels al·licients més destacats de la conversa és la interacció dels protagonistes amb els espectadors, que poden anar fent preguntes i proposant temes durant la retransmissió.

Pots recuperar la conversa clicant el següent enllaç:

https://www.facebook.com/ FCBjugadors/videos/ 809984566192917/

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut