Eines per menjar bé i mantenir el pes en època de confinament

Eines per menjar bé i mantenir el pes en època de confinament

Ho explica Núria Fernández, especialista que impartirà el curs de nutrició esportiva per a exjugadors del Club

La dietista esportiva Núria Fernández ha ofert una sèrie de pautes per a una nutrició adequada en temps de confinament a casa en una ‘Live Call’ en directe a través del Facebook de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. En aquesta xerrada, ha afirmat que cal reduir el volum dels àpats ja que, al no fer tanta activitat física, es cremen menys calories.

També ha parlat sobre la importància d’evitar consumir productes ultraprocessats i ha explicat que els millors aliments que es poden consumir són els que no duen etiqueta com és el cas de la fruita, la verdura o els ous.

Durant la xerrada, la nutricionista ha anat responent en directe dubtes dels espectadors relacionats amb la seva dieta o els seus hàbits alimentaris.

A més a més, Núria Fernández serà l’encarregada d’impartir el curs de nutrició esportiva que ofereix l’Agrupació de cara a aquest segon trimestre del 2020. Aquesta formació, que està adreçada a socis i sòcies de l’Agrupació que són o volen ser entrenadors de futbol, té l’objectiu d’aportar una sèrie de coneixements sobre una dieta saludable per millorar el rendiment dels seus equips. Les inscripcions estan obertes fins el dia 8 de maig.

Pots recuperar la conversa clicant el següent enllaç.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut