“Vull seguir entrenant al màxim nivell”

“Vull seguir entrenant al màxim nivell”

Eusebio Sacristán és el tercer protagonista de les 'Live Call' que organitza l’Agrupació

Un dijous més, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha organitzat una 'Live Call' a través del seu compte de Facebook amb un exjugador del primer equip. En aquesta ocasió, el protagonista ha estat un dels integrants del Dream Team, Eusebio Sacristán, que ha conversat amb el també exjugador i vicepresident de l’Agrupació, Jofre Mateu.

Durant l’entrevista, Eusebio ha confessat que aprofita els dies de confinament per millorar el seu anglès a través de llibres i documentals. També han parlat sobre la seva trajectòria com a jugador, que és un dels jugadors amb més partits disputats a Primera Divisió, i com a entrenador. Sobre els seus plans de futur, Eusebio ha explicat que té la intenció de seguir entrenant a equips de primer nivell.

Aprofitant que els dos protagonistes són membres de la junta directiva de l’Agrupació, Jofre Mateu i Eusebio Sacristán han parlat d’objectius de futur de l’entitat. Sacristán ha volgut elogiar la feina de l’Agrupació i ha parlat de la importància de fer arribar als jugadors que encara estan en actiu que, un cop es retirin, “tenen tota una vida per endavant” i cal ajudar-los a trobar una afició, perquè puguin desenvolupar una nova carrera més endavant.

La interacció amb els socis durant l’emissió té un paper transcendental, ja que Jofre ha anat traslladant en directe les preguntes de l’audiència al convidat.

Pots recuperar la conversa clicant el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut