Un missatge per als nens de Catalunya

Un missatge per als nens de Catalunya

Xavi, Iniesta, Alexia, Belletti, Luis Enrique, Marta Unzué i Laura Ràfols agraeixen a la mainada de Catalunya el seu paper durant el confinament

Coincidint pràcticament amb els dos mesos de confinament -les escoles de Catalunya van tancar el 13 de març- l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona vol agrair als infants el seu comportament i actitud durant la pandèmia de la Covid-19. Lluny dels seus companys, les activitats quotidianes i les seves aficions, els nens i nenes estan demostrant una gran força de voluntat i imaginació. Una actitud que els exjugadors del FC Barcelona els han volgut agrair en un vídeo. 

Els exjugadors del Club i membres de l'Agrupació Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Luis Enrique, Juliano Belletti, Marta Unzué i Laura Ràfols i la jugadora del FCB Femení Alexia Putellas prenen la paraula per posar-se a l'altura dels infants i recordar alguns dels seus moments quan eren nens i somiaven a ser futbolistes. Tot plegat per llançar un missatge d'agraïment i d'optimisme de cara a la infància, que en aquesta crisi també ha demostrat un comportament exemplar i per tant són uns autèntics herois.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut