Carta de Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació

Carta de Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació

Detalla les accions que s'han portat a terme les últimes setmanes i anima els membres de l'associació a mantenir el contacte a través de les xarxes

Arribem al segon mes del confinament causat per la pandèmia del coronavirus i amb la junta directiva de hem pensat que era un bon moment per dirigir-vos aquestes línies.

En tot moment el més important per nosaltres ha estat la salut dels membres de l’Agrupació. Hem volgut que la sentíssiu ben a prop. Per això, des que va començar el confinament hem fet 480 trucades a tots els socis de l’Agrupació de més de 60 anys per saber d’ells. Al llarg d’aquests dies hem hagut de lamentar la mort d’un company -Baldiri Alavedra- a causa de la Covid 19 i que sapiguem cinc socis més han patit la malaltia, per sort ara ja ben recuperats. Des de fa pocs dies estem fent trucades a tots els socis d’entre 40 i 60 anys, on a més de la salut també preguntem sobre la situació professional i el nivell de formació, informació que ens serà molt útil per millorar els nostres serveis.

En el marc d’aquestes circumstàncies tan excepcionals, ens hem esforçat per mantenir viva l’activitat de l’Agrupació, gràcies també a la tecnologia. Hem ofert 11 sessions d’exercicis físics per fer a casa pels exjugadors joves i per als majors de 55 anys. En paral·lel hem difós consells mèdics i de nutrició a través de la web i les xarxes socials. Els cursos que a l’inici de la pandèmia estaven a la recta final han acabat amb format on-line i els 6 cursos d’aquest trimestre ja han començat en una nova plataforma virtual que ens servirà per arribar encara a més exjugadors. La represa de l’activitat esportiva és a hores d’ara un interrogant. Estem treballant amb el FC Barcelona per saber quan serà possible i en quines condicions. De seguida que tinguem novetats us les comunicarem.

L’arribada de la pandèmia ens va agafar a la recta final dels acabats de la nova seu social. Al llarg de les últimes setmanes hem aprofitat per acabar la sala de recuperació i consulta mèdica i la zona de recepció i façana. Al mateix temps, dediquem esforços en preveure la reobertura de la seu, amb les mesures de protecció necessàries tant per als treballadors com per als membres de l’Agrupació.

Teniu obert el telèfon de l’Agrupació i el correu electrònic per posar-vos en contacte amb nosaltres.  Malgrat hem hagut d’ajornar les Folgues i la Trobada i suspendre les activitats d’oci i lleure, us animem a fer servir les xarxes socials -com facebook o instagram- on hi trobareu contingut i propostes de participació i també la manera de mantenir la relació amb els vostres companys de l’Agrupació. També hi podreu veure vídeos com el que hem fet per agrair els nens i nenes de Catalunya la seva actitud durant el confinament, i on han participat exjugadors del Club.

En aquests moments el que ens cal és ser, més que mai, una gran família, perquè l’Agrupació continuï sent el nexe d’unió de vivències, moments i grans històries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut