“Vaig tenir la sort d’escollir quan em volia retirar”

“Vaig tenir la sort d’escollir quan em volia retirar”

L’exjugadora Laura Ràfols és la protagonista d’una nova Live Call de l’Agrupació

Cada dijous a les 19h del vespre, a través del Facebook de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, es pot seguir en directe una conversa entre dos exjugadors o exjugadores del Club. A l’edició anterior, Natàlia Arroyo va tenir la oportunitat de parlar amb Laura Ràfols, exportera i membre de l’Agrupació, qui va estar més de deu anys defensant la porteria blaugrana.

Durant la conversa, Ràfols explica que la decisió de penjar les botes va ser personal, volia començar una nova etapa com a fisioterapeuta i l’any 2018, amb tan sols 27 anys, va disputar el seu últim partit, la final de la Copa de la Reina amb victòria blaugrana per 1-0. “A vegades la retirada és un moment molt dur perquè una lesió t’obliga a fer-ho, però jo vaig tenir la sort de poder decidir quan volia deixar el futbol professional”.

També explica que segueix vinculada al FC Barcelona com a recuperadora física a les categories inferiors del Club i explica els seus plans de futur. Ràfols no descarta seguir formant-se a la universitat.

Les Live Call estan pensades per ser dinàmiques i amb molta reciprocitat amb el soci, qui pot anar fent preguntes que es traslladen directament a l’entrevistada.

El proper dijous, el protagonista d’aquesta secció serà Miquel Àngel Nadal, qui parlarà sobre diferents temes amb el vicepresident de l’Agrupació, Jofre Mateu.

Pots recuperar la conversa amb Laura Ràfols pulsant el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut