“Al principi no m’agradava jugar de central, però m’agradava menys quedar-me a la banqueta”

“Al principi no m’agradava jugar de central, però m’agradava menys quedar-me a la banqueta”

Miquel Àngel Nadal és el cinquè convidat de les Live Call de l’Agrupació dels dijous

Per cinquè dijous consecutiu, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va organitzar una Live Call a través dels seus comptes de Facebook, Twitter i Youtube. En aquesta ocasió, el convidat va ser l’exfutbolista del primer equip i integrant de l’equip campió de la Primera Copa d’Europa, Miquel Àngel Nadal, que va mantenir una conversa distesa amb el també exjugador i vicepresident de l’Agrupació, Jofre Mateu.

En la conversa, Miquel Àngel Nadal recorda la seva etapa com a blaugrana i explica que a la seva primera temporada, la 1991-92, es va haver d’adaptar a un nou sistema de joc com era el del Barça i, curiosament, a la seva primera campanya com a culer acabaria aixecant el trofeu de Lliga i la primera Copa d’Europa de la història del Club.

També parlen sobre la seva posició dins del camp, Jofre li pregunta a on es trobava més còmode jugant i ell explica que al Mallorca ell jugava com a migcampista però Cruyff li va veure grans condicions de defensa central i va acabar desenvolupant aquest rol a la seva època com a culer. Nadal explica que “al principi no m’agradava jugar de central, però m’agradava menys quedar-me a la banqueta”.

A més a més, recorda la seva gran amistat amb molts companys de vestidor que va tenir al llarg de la seva carrera, la seva etapa com a internacional a la selecció espanyola i parla de quan va decidir penjar les botes.

Pots recuperar l’entrevista sencera pulsant al següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut