“Sempre explico com un noi que era porter de futbol sala pot acabar marcant un gol a la final de la Champions”

“Sempre explico com un noi que era porter de futbol sala pot acabar marcant un gol a la final de la Champions”

L’exjugador i membre de l’Agrupació, Juliano Belletti, és el sisè convidat de les Live Calls de l’Agrupació

Juliano Belletti, un dels herois de la final de Champions de Roma de 2006, ha estat el nou protagonista de les Live Call de l’Agrupació dels dijous a la tarda, qui ha estat mantenint una conversa amb el vicepresident de l’Agrupació i també exjugador, Jofre Mateu.

Durant l’entrevista, els dos exjugadors han fet un repàs de la carrera de Belletti, qui va començar jugant com a porter de futbol sala a Brasil i amb 15 anys va fitxar pel Cruzeiro. Campió del món amb Brasil l’any 2002, Belletti va ser un dels integrants d’aquell equip que va permetre al Club obtenir la segona Copa d’Europa de la seva història, i va ser l’autor del segon gol del Barça a la final contra l’Arsenal que va suposar l’1-2 definitiu per proclamar-se campions d’Europa. Curiosament, Belletti explica que va ser l’únic gol que va marcar com a blaugrana i afirma que “avui en dia, quan faig conferències ensenyo el gol i explico com un noi que era porter de futbol sala pot acabar marcant un gol a la final de la Champions”.

Belletti, explica que es va retirar definitivament del futbol als 35 anys per culpa d’una lesió al taló d’Aquil·les. Afirma que va estar uns mesos una mica desorientat ja que no havia planejat què faria quan pengés les botes, actualment té diverses facetes: és empresari, fa conferències i se segueix formant de forma telemàtica.

Jofre i Juliano també han recordat el viatge que va fer l’Agrupació a Lesbos, on es va organitzar un partit de futbol per ajudar els refugiats. Belletti afirma que el fa molt feliç veure com “a la gent se li marca un somriure a la cara quan et veu jugar amb la samarreta del FC Barcelona”.

Pots recuperar l’entrevista pulsant el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut