Participació històrica als cursos per a exfutbolistes del FC Barcelona

Participació històrica als cursos per a exfutbolistes del FC Barcelona

63 membres de l’Agrupació participen a la formació, tota on-line

Els cursos organitzats per l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona per aquest segon trimestre de 2020 han tingut una participació històrica. Un total de 63 socis s’han inscrit en alguna de les formacions i s’han augmentat en 23 el nombre de participants respecte el trimestre anterior. Jofre Mateu, vicepresident de l’Agrupació i directiu de l’àrea de formació, es mostra molt satisfet amb aquesta dada: “és una molt bona notícia. En primer lloc, perquè crec que una de les nostres inquietuds és sempre oferir coses que la gent consideri interessants i, per tant, si hi ha hagut un increment de demanda vol dir que ho hem aconseguit i, en segon lloc, perquè ens hem adaptat a la situació excepcional actual”.

Degut a la situació actual, tots els cursos s’estan duent a terme de forma telemàtica a través de la plataforma “E-Academy de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona”, una plataforma online que permet comoditat i flexibilitat horària per l’alumne a l’hora de formar-se. Jofre Mateu valora els avantatges de la formació on-line: “amb la majoria de formacions el problema que teníem és que la gent no tenia disponibilitat per fer-ho, no és que la gent no ho vulgui fer o que no els hi agradi, sinó que la majoria de les vegades no ho podia fer pels horaris”.

Un dels cursos amb més demanda aquest trimestre ha estat el curs “Impulsa la teva marca personal a LinkedIn”, en el que hi participen un total de 17 alumnes. Sobre l’èxit d’aquest curs, Jofre ho atribueix a un factor: “Linkedin és una eina que dona moltes sortides laborals i crec que per això és un curs que ha estat molt ben acollit per la massa social”. Aquesta formació està destinada a socis i sòcies d’entre 30 i 50 anys que estan buscant noves oportunitats laborals o que tenen la seva pròpia empresa i busquen la manera de promocionar el seu producte o servei. L’encarregada d’impartir-la és Gemma Mompart, experta en comunicació, xarxes i estratègia digital.

També han començat els altres cursos programats: els quatre nivells d’anglès i el curs de nutrició esportiva. De fet, en el cas dels cursos d’anglès, davant l’augment substancial de demanda, s’ha optat per la creació de dos grups nous per poder seguir oferint un aprenentatge personalitzat i adaptat a les necessitats de cada persona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut