“Trenta anys després em segueixen recordant per ser un dels jugadors que va guanyar la primera Copa d’Europa”

“Trenta anys després em segueixen recordant per ser un dels jugadors que va guanyar la primera Copa d’Europa”

L’exfutbolista i membre de l’Agrupació, Juan Carlos Rodríguez, és el setè entrevistat a les Live Calls de l’Agrupació dels dijous

Juan Carlos Rodríguez, exjugador del Club entre el 1991 i el 1994 i integrant del Dream Team de Johan Cruyff, ha estat entrevistat pel vicepresident de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Jofre Mateu.

Durant la conversa, Juan Carlos Rodríguez recorda com va canviar la relació amb els aficionats després de guanyar la primera Copa d’Europa de la història del Barça, el 1992: “Quan baixàvem de l’autobús abans d’anar a l’habitació de l’hotel, entràvem al bar del costat a fer un cafè, però a partir de la final de Wembley la gent ens començava a parar molt més i algunes rutines van anar canviant”. A més a més, explica que el fet de ser un dels integrants d’aquell equip és la fita per la qual la gent el recorda més: “Mai m’hauria imaginat que trenta anys després em segueixin recordant per ser un dels jugadors que va guanyar la primera Copa d’Europa amb el Barça”.

D’altra banda, Jofre i Juan Carlos també fan un repàs per la seva carrera futbolística i el lateral explica que amb Eusebio Sacristán i Julio Salinas hi tenia una gran amistat, ja que havien coincidit en altres equips i van arribar a compartir pis: “Amb Eusebio vam estar vivint junts des dels 15 anys al Valladolid, després a l’Atlètic de Madrid i al Barça; amb el Julio també vam coincidir a l’Atlètic”.

La conversa es va emetre en directe pels comptes de Facebook, Twitter i YouTube de l’Agrupació i els socis van poder escriure preguntes que més tard Jofre va traslladar al protagonista.

Pots recuperar l’entrevista completa pulsant el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut