13 de juny: Seguim en Connexió

13 de juny: Seguim en Connexió

Coincidint amb la data en què s'hauria d'haver celebrat la Trobada de Jugadors, l'Agrupació convoca una jornada d'activitats especials a les xarxes socials

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha preparat la jornada "Seguim en Connexió" pel proper dissabte 13 de juny, el mateix dia en què estava previst celebrar la Trobada de Jugadors a Tortosa i que la pandèmia del coronavirus va obligar a cancel·lar. Al llarg de tot el dia i a través de les xarxes socials de l'Agrupació (@fcbjugadors) s'aniran compartint continguts relacionats amb els exjugadors i exjugadores del FC Barcelona, amb una atenció especial a saber com han passat la fase més dura del confinament els membres de l'Agrupació, i també a recordar l'efemèride que aquest any havia de servir d'eix temàtic de la Trobada: el 50è aniversari de la creació del Barça Atlètic.

Per aquest motiu, des de l'Agrupació s'ha fet una crida a tots els membres de l'entitat perquè enviin imatges (fotografies o vídeos) que recullin alguna de les activitats que han fet durant el confinament, ja sigui a nivell professional o lúdic. Amb aquestes imatges i testimonis de membres de l'Agrupació que s'han vist afectats per la Covid 19 s'elaborarà un vídeo. D'altra banda, es dedicarà un temps especial a la primera plantilla del Barça Atlètic, el filial del Club creat el 1970 a partir de la fusió del Condal i l'Atlètic Catalunya. Estava previst que aquest mateix dissabte 13 de juny bona part de la plantilla s'hagués reunit a Tortosa. També hi haurà un temps per a una presència institucional amb el vicepresident del FC Barcelona, Pau Vilanova, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i l'alcadessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

Repte per als exjugadors del Club

Per afavorir la participació dels exjugadors s'ha creat el repte #myteamchallenge a les xarxes socials Instagram i Facebook. I que consisteix en què els exfutbolistes blaugrana pengin una fotografia seva de quan jugaven al Club i reptin a d'altres 3 companys o companyes a fer el mateix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut