“Vaig ser un dels primers porters de la meva època que li agradava jugar amb els peus”

“Vaig ser un dels primers porters de la meva època que li agradava jugar amb els peus”

L’exporter i membre de l’Agrupació, Juan Carlos Unzué, és el vuitè protagonista de les Live Call de l’Agrupació

Juan Carlos Unzué, porter que va jugar al FC Barcelona entre el 1988 i 1990, ha estat entrevistat pel vicepresident de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Jofre Mateu.

El porter navarrès ha explicat que el Barça es va fixar en ell per les seves actuacions amb la selecció espanyola sub-19 i sub-21 i afirma que “crec que van veure que era un dels primers porters d’aquella època que li agradava jugar amb els peus i intervenir en el joc de l’equip”.

Unzué també recorda que a les dues temporades que va estar al club blaugrana sota les ordres de Johan Cruyff, hi havia molt bon ambient al vestidor: “va ser com la llavor d’aquell equip que a les següents temporades guanyaria tants títols”.

D’altra banda, Jofre també li ha preguntat per els avantatges d’haver estat porter de futbol professional a l’hora de ser entrenador. Unzué, que va jugar a Primera Divisió durant 17 temporades explica que el porter té una gran visió de tot el que passa al terreny de joc, però que els jugadors d’altres posicions també tenen unes qualitats diferents molt útils per dirigir a un equip.

Durant la conversa els socis poden escriure preguntes i comentaris que Jofre va traslladant al protagonista. Cada dijous s’emet una entrevista a un membre de l’Agrupació pels comptes de Twitter, Facebook i YouTube de l’entitat.

Pots recuperar l’entrevista completa pulsant el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut