Preguntes i respostes sobre el futur immediat de l’Agrupació

Preguntes i respostes sobre el futur immediat de l’Agrupació

Un grup de membres de l’entitat participa a una sessió oberta amb el president

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha organitzat aquest dimecres 17 de juny una sessió oberta en què el president de l’entitat, Ramon Alfonseda, i la directora, Meritxell Solé, han respost les inquietuds que els han plantejat un grup de socis i simpatitzants. Quan obrirà l’Agrupació? Com s’organitzarà la represa de l’activitat esportiva? Es posaran en marxa les activitats d’oci i lleure? Són exemples d’alguns dels temes que han sorgit a la reunió i a què s’ha donat resposta.

Si no hi ha novetats, al setembre

Està previst que la primera setmana de setembre obrin de nou les portes de la seu social de l’Agrupació. Durant l’estiu s’avançarà en l’adequació i decoració final de la seu que l’Agrupació ocupa des del mes gener a tocar del Camp Nou. Segons ha explicat Ramon Alfonseda, “anirem al mateix ritme del FC Barcelona i que marquin les autoritats sanitàries”. Així mateix, també caldrà adaptar l’espai a les distàncies de seguretat i als protocols per protegir la salut de les persones.

Si no hi ha novetats, durant el setembre també es reprendrà l’activitat dels equips de l’Agrupació. L’Àrea Esportiva i la de Recursos Humans treballen conjuntament per establir els protocols que caldrà acomplir. A la que els Serveis Mèdics del FC Barcelona ho autoritzin també es posaran de nou en marxa les revisions de salut a les persones usuàries de l’Àrea Esportiva. Igualment, també al setembre està prevista l’estrena del nou espai de salut de l’Agrupació, amb el serveis de recuperació i pedicura.

Ganes d’activitat social

A la reunió s’ha fet palesa la il·lusió dels socis i sòcies de retrobar-se després de 3 mesos en què l’activitat social presencial ha estat completament aturada a causa de la pandèmia de coronavirus. Meritxell Solé ha comentat que “les activitats d’oci i lleure encara no tenen data de retorn, haurem de valorar la millor opció per aquest servei, on la major part de persones usuàries tenen més de 70 anys”. Respecte el Sopar Anual, previst per al mes de novembre, fins passat l’estiu no es podrà decidir en quin format se celebrarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut