Coronavirus vs Agrupació

Coronavirus vs Agrupació

L’Agrupació promou la participació de membres de l’entitat en una jornada especial a les xarxes socials

Si no ens podem trobar físicament per culpa del coronavirus, fem-ho a les xarxes. Amb aquesta premissa l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va organitzar el dissabte  13 de juny la jornada “Seguim en connexió”, amb una programació especial de continguts a les xarxes i amb una invitació especial als socis i sòcies de l’entitat a participar-hi. El punt culminant de la jornada va ser l’estrena del vídeo “Coronavirus vs. Agrupació”, on es mostren petits fragments de la vida quotidiana dels exjugadors i exjugadores del Barça durant els 3 mesos del confinament provocat per la pandèmia de la Covid 19.

En el vídeo hi apareixen també els testimonis de 3 exfutbolistes blaugrana que van patir la malaltia i que sortosament l’han superada: Josep Cunillera, Jari Litmanen i Joan Vilà. Durant el mateix dia es va publicar un vídeo amb els records de Josep Maria Laredo i Joan Casassas, dos dels integrants de la primera plantilla del Barça Atlètic, que el mateix dia 13 havia de reunir-se 50 anys després a Tortosa, on s’havia de celebrar la Trobada de Jugadors del Club i que va quedar ajornada pel coronavirus.

 Precisament, en el marc del que hauria d’haver estat la Trobada, també hi va haver un temps per als parlaments de caràcter institucional, a càrrec de l’alcaldessa de la localitat, Meritxell Roigé, el vicepresident del FC Barcelona, Pau Vilanova, i el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda. Meritxell Roigé va destacar la tasca del col·lectiu d’exfutbolistes del Club en la transmissió dels valors del respecte i el treball en equip als més joves. Uns valors presents a la Setmana Barça Jugadors, que Ramon Alfonseda va confirmar que el 2021 se celebrarà a la capital del Baix Ebre i que reunirà la plantilla del Barça Atlètic tal com estava previst en l’edició d’aquest 2020. Pau Vilanova va agrair a l’Agrupació la tasca que ha estat fent de seguiment de l’estat de salut dels socis i sòcies durant la pandèmia, fet que demostra “una vegada més que l’Agrupació és la que recull l’essència del Barça”.

 

Buscant la participació de l’Agrupació

Un dels objectius de la jornada era fomentar la interacció entre els exjugadors i exjugadores blaugrana. Per això durant els dies previs es va posar en marxa el repte #myteamchallenge que consistia en què els membres de l’Agrupació pengessin una fotografia de l’època en què jugaven al Club i reptessin 3 membres més a fer el mateix. En paral·lel, el mateix dia 13 es va organitzar una partida de Kahoot, una aplicació de preguntes i respostes en què hi va participar una vintena de membres de l’associació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut