Converses setmanals amb exfutbolistes del Barça

Converses setmanals amb exfutbolistes del Barça

Les xarxes socials de l'Agrupació van ampliar continguts durant el confinament amb entrevistes en directe a membres de l'entitat.

Les Live Call van suposar una nova experiència per a la generació de contingut a les xarxes socials de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona durant el confinament causat per al coronavirus. Entre el 23 d'abril i l'11 de juny, cada dijous a la tarda es va fer aquesta acció comunicativa, en directe pels canals de youtube, facebook i twitter de l'Agrupació. Els encarregats de dinamitzar les converses van ser dos membres de l'entitat, Natàlia Arroyo - durant molt de temps redactora del diari Ara i actualment entrenadora de la Real Societat Femení- i Jofre Mateu -director del programa "Moguts pel Barça" de Ser Catalunya i comentarista a GOL TV.

 La primera de les entrevistes va ser al president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, que va donar detalls sobre les accions que l'entitat estava duent a terme perquè els i les membres s'hi sentissin properes. Els altres entrevistats van ser Juliano Belletti, Luis Milla, Miquel Àngel Nadal, Laura Ràfols, Juan Carlos Rodríguez, Eusebio Sacristán i Juan Carlos Unzué. Els seguidors a les xarxes socials van poder fer les seves preguntes i així interaccionar directament amb els exjugadors blaugrana. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut