Compartint la passió pel futbol

Compartint la passió pel futbol

Membres de l'Agrupació visiten el campus Barça Academy Sport

Els i les joves participants als campus de la Barça Academy Sport, que se celebra durant tot el juliol a Barcelona, milloren la pràctica del futbol al mateix temps que s’introdueixen en els valors blaugrana i l’experiència de diferents exfutbolistes. Un any més -i ja en són 3- l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona col·labora amb el diari Sport i gestiona la visita d’un dels seus membres a cada setmana de campus. Fins ara ho han fet Juanjo Carricondo, Jordi Ferrón i Cristina Jiménez. I està previst que la setmana vinent, última del campus, faci el mateix Alberto Manga.

L’objectiu d’aquestes visites és que els nois i noies coneguin de primera ma l’experiència dels futbolistes del FC Barcelona, persones que ara tenen altres dedicacions professionals però que sempre amb la pilota al cap i mantenint el vincle amb el Club a través de l’Agrupació. Històries d’una vida en què el futbol era un somni i que van poder fer realitat: Ferrón va guanyar la plata amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Sidney l’any 2000, Cristina Jiménez jugava al futbol als 10 anys i va formar part del primer equip del Barça durant dues temporades, Carricondo va jugar a les lligues anglesa i escocesa, mentre que Alberto Manga ha tingut una gran experiència en equips d’arreu de Catalunya després d’haver-se format a les categories inferiors del FC Barcelona i haver jugat al Barça B.

"L'important és que us ho passeu bé i que gaudiu d'aquest esport meravellós"

Juanjo Carricondo

 

L’experiència d’aquestes visites és positiva per les dues bandes, tal com reconeix Cristina Jiménez, que va estar al campus el 7 de juliol: “he vist que els participants s’ho passen molt bé i per mi també ha sigut una experiència divertida, tot i que m’hagués agradat veure més nenes apuntades”. Al final, tal com els deia Carricondo, el més important és “que ho passeu bé i gaudiu d’aquest esport tan meravellós”.

L'exjugadora del FC Barcelona, Cristina Jiménez, va compartir la seva experiència amb els participants al campus de la Barça Academy (Sport).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut