Esperant tornar a l'Agrupació

Esperant tornar a l'Agrupació

Mentre arriba el moment de reprendre l'activitat esportiva amb l'Agrupació, tres exfutbolistes blaugrana mantenen la forma gràcies a altres esports.

Calistènia, patins i BTT. Tres esports que es poden practicar de manera individual i que permeten mantenir un bon estat de forma. Hi ha disciplines suaus, intenses o que treballen més una part del cos. La qüestió és fer activitat física. I això ho tenen molt clar la Loli Lamarca, en Cristino López i en Juanjo Ruiz, tres membres de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona que malgrat no poder practicar el futbol, han optat per donar corda a altres esports que ja coneixien però que després del confinament pel coronavirus han pogut potenciar.

A Cristino López li agrada mantenir-se en forma practicant la calistènia, ja sigui en parcs urbans o en qualsevol altre lloc on pugui posar a prova els músculs amb el seu propi pes corporal. Troba a faltar els companys de l'Agrupació, però ara "la calistènia em permet passar més temps amb el meu fill". Loli Lamarca, aficionada al patinatge urbà des que va haver de deixar de córrer per culpa del genoll ha descobert la sensació de la velocitat sobre rodes. Un dels porters de l'Agrupació, Juanjo Ruiz, comparteix la passió pel futbol amb la de la BTT, esport que "em permet desconnectar de la feina i del dia a dia".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut