Malgrat tot, a prop de les Penyes

Malgrat tot, a prop de les Penyes

Els exjugadors blaugrana Paco Martínez i Alberto Manga han participat en dos dels actes organitzats per Penyes Barcelonistes des de la represa.

Els mesos d'estiu, especialment el juny, solen ser una de les èpoques amb més activitat per les Penyes Barcelonistes, que aprofiten per celebrar els finals de temporada i actes multitudinaris com Trobades o aniversaris. I en molts d'aquests esdeveniments l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona s'hi fa present a través dels seus membres. Només el 2019, entre els mesos de juny i agost les Penyes van organitzar més de 40 activitats on hi va haver presència d'exfutoblistes del Club. Però aquest estiu, les mesures de seguretat per protegir les persones del coronavirus han obligat a cancel·lar la immensa majoria d'activitats. De fet, fins el moment des de l'Agrupació s'ha facilitat la participació dels seus membres en només dos actes, i tots dos celebrats a l'aire lliure. Precisament en un d'ells hi va participar Paco Martínez, exjugador que va estar 6 temporades al Club i que va ser un dels herois de Basilea 79. Va ser a principis de juliol al Torneig de Golf Penyes, una de les cites del calendari penyístic organitzada per la Federació de Penyes del Barcelonès Est. Tot i que la participació va ser més reduïda que en edicions anteriors, Martínez confessa que "el dia va ser espectacular, molt ben organitzat per la Federació, i lògicament amb molta prudència a l'hora de jugar i lliurar trofeus". En aquest cas, Martínez va estar acompanyat dels també exjugadors blaugrana, Jordi Gonzalvo i Pep Munné.

Alberto Manga va visitar el campus de la PB Ramon Llorens de Rubí

Mesures de seguretat basades en la distància, la higiene i el control de temperatura dels assistents han estat la nova rutina dels casals esportius que s'han celebrat arreu de Catalunya durant aquesta primera part de l'estiu. El que organitza la PB Ramon Llorens de Rubí no n'ha estat una excepció. Cada tarda de juliol, un bon nombre d'infants i joves de la localitat han participat en aquesta activitat, que el dia 22 de juliol va visitar l'exjugador blaugrana -i també vallesà- Alberto Manga. En aquest cas, i com passa sovint en les activitats de futbol, Manga, que és entrenador, va anar més enllà d'una simple visita i, tal com explica el president de la penya, Josep Capmany, "es va implicar totalment a l'entrenaments dels nens i nenes i se'ls va posar a la butxaca de seguida". El mateix exjugador té molt clar que en segons quins actes el col·lectiu d'exfutbolistes blaugrana pot aportar aportar més gràcies a la seva mateixa experiència, ja que "les penyes viuen molt intensament la nostra visita, esperen que les acompanyem, donem el nostre punt de vista de l'actualitat del Club i que compartim la nostra experiència".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut