L’Agrupació reobre l’Espai de Salut per a exfutbolistes del Club

L’Agrupació reobre l’Espai de Salut per a exfutbolistes del Club

Funcionarà dimarts i dijous i serà indispensable reservar cita per telèfon

A partir d’aquest dimarts 8 de setembre l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona reobre l’espai de salut de la seva social. Tal com ha acordat la junta directiva reunida aquest dilluns, l’espai dirigit a exfutbolistes del Club reprèn la seva activitat, tots els dimarts i dijous de 9 a 14 hores.

D’aquesta manera, els serveis que s’oferiran seran els de recuperació, preparació física i pedicura i la seva gestió seguirà un protocol dissenyat conjuntament entre l’Agrupació i els Serveis Mèdics i de Prevenció de Riscos Laborals del FC Barcelona.

La resta de serveis presencials de l’Agrupació, com l’espai social i les sales de formació, continuaran tancats fins a nou avís. En paral·lel, les diferents àrees de l’Agrupació resten actives com fins ara per oferir els seus serveis adaptats a la situació causada pel coronavirus. 

Mesures Covid-19 per a l'Espai de Salut de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona.

Algunes mesures Covid 19 a l'Espai de Salut de l'Agrupació: Cita prèvia amb reserva telefònica directa a l’equip de salut; Qüestionari de simptomatologia; Accés a la seu sense acompanyant; Mascareta obligatòria durant tota l’estada; Peücs obligatoris facilitats per l’Agrupació; Rentat de mans obligatori; En cas de coincidir amb alguna persona caldrà respectar la distància de seguretat de 2 metres; Intentem tocar el mínim d’objectes durant tota l’estada.

A nivell intern, s’adoptarà una sèrie de mesures per garantir la salut de professionals i usuaris de l’àrea: les cites es donaran amb 15 minuts de diferència per assegurar la neteja i desinfecció de l’espai i la llitera en cada ús; hi haurà normes de seguretat establertes per a la protecció dels i les professionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut