Recuperant la cohesió a l’aula

Recuperant la cohesió a l’aula

L’Agrupació reprèn a l’IESE el programa de team building Coach Values amb Damià Abella i Ramon Alfonseda

Després de gairebé mig any buides, les aules de les escoles de negoci mica en mica tornen a rebre alumnes. Tot i que la docència s’ha mantingut a nivell virtual, hi ha aspectes que les videoconferències i les classes a distància tenen el repte d’igualar, com el contacte i la relació propera entre persones, una situació accentuada per les vacances d’estiu. Aquest dimarts 8 de setembre, segon dia de classe l’escola de negocis IESE, els alumnes del Global MBA han participat a la jornada Coach Values, la proposta de formació per empreses de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Es tracta de la primera sessió d’aquest programa d’esdeveniments per empreses que organitza l’Agrupació després del confinament, adaptada a la nova realitat i amb totes les mesures per garantir la seguretat de les persones participants.

Els valors viscuts pels jugadors del FC Barelona van merèixer una part de la presentació del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda.

La sessió va posar un accent especial a la recuperació de la cohesió en els equips de treball, un dels aspectes del món del futbol que exfutbolistes del Club traslladen a entorns professionals durant les sessions del Coach Values. Exemples de lideratge i comunicació que es viuen al camp, al vestidor i que tenen la seva traducció al món de l’empresa i el negoci. “Els hem volgut explicar -comenta Damià Abella, un dels exjugadors ponents- com un club líder com el FC Barcelona pensa i prepara entrenaments, i quins aspectes són vitals en la gestió d'un vestuari des de la nostra vivència". Afegeix que "en el meu cas també els explico què em van dir Frank Rijkaard, Xavi i Deco al vestidor el dia del meu debut”. En aquesta ocasió, la sessió es va completar amb la intervenció del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, que va destacar els valors que al llarg dels anys han convertit el FC Barcelona en més que un Club.

El programa Coach Values és una jornada d’activitat en què exjugadors i exjugadores del FC Barcelona comparteixen amb equips de treball d’empreses els valors viscuts al Club. A través de diferents propostes teòriques i pràctiques es reflexiona sobre les habilitats essencials per a un equip d'alt rendiment. 

La nova normalitat requereix líders moderns amb gran resiliència i empatia, i el “Coach Values” és un producte on a banda de viure l’experiència com a jugadors, els participants poden aprendre dels nostres valors com el treball en equip i el compromís.

Gema Giró, directiva de l'Agrupació

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut