Res pot aturar la formació

Res pot aturar la formació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ofereix un nou ventall de cursos per a seguir creixent fora dels terrenys de joc.

Amb el començament del nou curs es reprèn l’oferta de formació de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona dirigida a exfutbolistes blaugrana. Encara que aquest any no es podran dur a terme les classes a les diferents aules i sales, com en el passat, les activitats no s’aturen. Per aconseguir-ho, totes les noves propostes docents d’aquest trimestre seran on-line. D’aquesta manera, tothom podrà accedir des d’allà on vulgui a la formació i així es podrà mantenir la distància de seguretat i fer front a la COVID-19.

Els cursos que s’oferiran aquest últim terç de l’any són 5 i tots ells molt diversos, dos dels quals partiran de l'anglès. El primer d’aquests ajudarà a millorar el nivell general de l’idioma i l’altre proporcionarà eines per perfeccionar la comunicació dins del món del futbol. També s’hi podrà trobar un curs de introducció a la fotografia esportiva, per aconseguir dominar la càmera dins del terreny de joc, i un altre de gestió financera. Però no tot estarà enfocat en l’àmbit esportiu, sinó que també hi tindrà presència l’àmbit social: El curs de formació per a persones cuidadores no professionals permetrà adquirir eines per abordar millor la cura de persones dependents.

“Estem molt satisfets amb l'oferta de formacions. A causa de la situació que estem vivint crec que ens estem en sortint a l'hora de trobar alternatives i que l'oferta sigui no només variada sinó que enfocada a una sortida laboral adequada.”

Jofre Mateu, vicepresident de l’Agrupació i responsable de Formació


Cicle de conferencies Enfoca’t:

L’Agrupació posa en marxa el nou cicle de conferències “Enfoca’t”, amb propostes d’orientació professional i formativa amb l’objectiu d’oferir eines als exfutbolistes del Club. Són sessions breus que giraran al voltant d’un tema molt concret, com per exemple la redacció de currículum, la preparació d'una entrevista, com buscar feina, etc. Les dues primeres van a càrrec de Salvador Sicart, directiu de l’Agrupació i director de Hays Response a Espanya.

“Ara que estem en una situació on la pràctica esportiva està més limitada, la formació, que ja és una eina important pels nostres socis i exjugadors, ara encara n'agafa més. Cal aprofitar la situació actual per a donar un impuls al futur i així poder anticipar, trobar solucions, a les circumstàncies laborals futures que seran complicades."

Jofre Mateu, vicepresident de l’Agrupació i responsable de Formació

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut