Com gestionar millor les meves finances

Com gestionar millor les meves finances

Aprendràs conceptes i eines bàsiques que et permetran gestionar millor la teva economia domèstica i assolir els teus objectius.

L’Associació Europea d’Assessoria i Planificació Financera (EFPA) imparteix un programa d’educació financera a diferents col·lectius adults sense cap objectiu comercial a darrere. Es tracta d’una iniciativa voluntària dels mateixos assessors i assessores financers de l’entitat per millorar les capacitats financeres de la societat en general i també dels i les professionals en particular.

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació)

El programa consta de 8 tallers en total, tot i que l’Agrupació aquest trimestre només n’ha organitzat quatre. En cas d’èxit de participació, de cara l’any vinent es donarà continuïtat al programa i s’impartiran els quatre tallers següents.

Aquest trimestre... Quins continguts treballarem?

Taller 1: Planificació Financera Personal I – Dimecres 4/11

Es donaran a conèixer principis bàsics per poder realitzar un pressupost familiar, fent referència a les diferents maneres de planificar, vigilar i controlar la despesa personal.

Taller 2: Planificació Financera Personal II – Dimecres 11/11

Dedicat a la planificació financera i a ajudar als participants a posar en pràctica coneixements apresos com disposar d’un fons d’emergència. També es donaran pautes per calcular la pensió de jubilació, els estalvis que es necessitaran i els diferents productes que existeixen en el mercat.

Taller 3: Planificant les nostres Inversions – 18/11

Aquest taller és l’últim pas de la planificació financera que consistirà en el disseny i implementació d’una cartera de valors, pautes als participants per a que coneguin la seva predisposició en invertir i es parlarà del concepte d’aversió al risc.

Taller 4: Macroeconomia en la nostra vida quotidiana – 25/11

En aquesta sessió es farà una exposició de com interpretar els diversos indicadors econòmics (PIB, atur, producció industrial, exportacions, inflació...) i el paper de la política monetària a través dels bancs centrals i de la política econòmica aplicada pels governs.

Dates: Dimecres 4/11, 11/11, 18/11 i 25/11

Horari: 18h a 20h

Imparteix: L’Associació Europea d’Assessoria i Planificació Financera (EFPA)

Durada: 8h (2h/sessió)

Modalitat: online (sessions per videoconferència)

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut