Nous socis a l'Agrupació

Nous socis a l'Agrupació

L'agrupació segueix creixent amb les incorporacions de cinc nous exjugadors

5 exjugadors del FC Barcelona han entrat a formar part de l’Agrupació de Jugadors del Club. Són Dimas Delgado, Carlos González, Benet Josa, Oriol Riera i Jorge Yepes. Dediquem uns instants a conèixer més a fons el perfil d’aquests nous socis de l’Agrupació que van formar part de la història del FC Barcelona en diferents categories.

  • Oriol Riera Magem

Aquest davanter va formar part del club des de l’Infantil A fins al Barça B. El seu debut amb el primer equip va ser un 13 de novembre de 2003 al camp de l’Oporto. El seu debut en partit oficial va ser un mes després, el 17 de desembre de 2003 en la victòria per 4-0 contra el Ciutat de Múrcia als setzens de final de la Copa del Rei.

  • Dimas Delgado Morgado

Va passar pel Club en dues etapes. La primera al futbol base, a l’Infantil A i la segona ja al Barça B. El mig campista va formar part de la plantilla del filial blaugrana que va aconseguir l’ascens de 3a divisió a 2a B a les ordres de Pep Guardiola, on ell era el capità de l’equip. Va debutar amb la primera plantilla a la Copa Catalunya 2008.

  • Carlos Gonzalez Peña

En total va formar part del club durant 6 temporades. Ho va fer des de la 2000-2001 fins a la 2005-2006. En aquest temps va formar part del Juvenil A, que va esdevenir campió de Divisió d'Honor, del Barça C i els últims 3 anys els va passar al Barça B. Tot i que no va arribar a debutar amb el primer equip, el lateral esquerre del filial va estar convocat un total de 10 partits entre la temporada 2002-2003 i la 2004-2005.

  • Jorge Yepes Roda

Resident de La Masia, va jugar al club durant 6 anys. Com a extrem va anar superant les diferents categories del planter, des de l’Infantil A fins al Juvenil A Divisió d’Honor.

  • Benet Josa

Va formar part del futbol base de club les temporades 70-71 i 71-72, concretament jugant a l’Aleví A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut