5 aplicacions imprescindibles per a fer esport

5 aplicacions imprescindibles per a fer esport

En el marc de la Quinzena de la Salut, recomanem cinc aplicacions que cal tenir al dispositiu mòbil per mantenir-se en forma

Les noves tecnologies ocupen avui dia una part molt important de la nostra vida. I des de fa uns anys també ho fan en l'àmbit de la pràctica esportiva. Accessoris com mòbils amb GPS, rellotges amb comptadors de ritme cardíac o ordinadors de bord són l'exemple més clar. Des de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona us proposem un seguit d'aplicacions gratuïtes imprescindibles per a fer esport en l'era digital actual. Totes les apps es poden trobar a l’Apple Store d’Apple i a Google Play d’Android. A més, tot i que siguin gratuïtes poden haver-hi opcions de pagament a dins.

STRAVA

L’aplicació nord americana fa un seguiment del teu estat físic. Enregistra rutes, fa mapes dels teus recorreguts, et permet conèixer totes les teves estadístiques en la majoria d’esport que és practiquen a l’aire lliure. A part et permet dur a terme entrenaments específics per a cada esport

Reto Fitness de 30 días

Aquesta aplicació et desafia a posar-te o mantenir-te en forma en 30 dies. La manera d’aconseguir-ho és seguint una rutina que podràs definir dins de l’aplicació. A més et permet tant poder exercitar-te a casa com fer-ho fora d’ella. L’app compta amb diferents vídeos per ajudar-te a entendre cada exercici.

MI Fit

Aquesta app intenta conèixer l’usuari rastrejant l’activitat, analitzant el son i avaluant l’entrenament. A més conté diferents tutorials de vídeo que pretenen mantenir motivat l’usuari per així poder desenvolupar una rutina diària més saludable i satisfactòria.

Podometro

Podometro calcula tot els passos que fa l’usuari en un dia. També mostra el consum calòric, la distancia, el temps caminant i la velocitat. A més de totes les dades recollides fa diferents gràfics estadístics. I és tan senzill com només portar al mòbil a sobre.

Home Workout

L'aplicació proporciona un seguit de rutines diàries d'entrenaments per a tots els músculs principals. Amb tot de vídeos i gràfics fa que l'experiència sigui molt intuïtiva. A més està pensada perquè els exercicis es puguin realitzar sense pesos ni accessoris, només amb el cos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut