5 circuits per fer esport a l'aire lliure

5 circuits per fer esport a l'aire lliure

Mantenir-se en forma es pot fer de diferents maneres. Una de les més pràctiques i econòmiques és fer-ho utilitzant recursos que ens ofereix la ciutat. En aquest nou consell de la Quinzena de la Salut, a l'Agrupació ens fixem en els principals itineraris de Barcelona per fer activitat esportiva.

El running o la pràctica esportiva antigament coneguda com sortir a córrer s'ha convertit en un element central a la vida de moltes persones. Ja siguin exesportistes d'elit que volen mantenir-se a to o amateurs que volen posar-se en forma. Per això des de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona recomanem cinc espais de Barcelona per a poder sortir a córrer i gaudir de l'esport encara que sigui de forma individual.

Carretera de les Aigües

Barcelona és coneguda per ser una ciutat que en poc més de 10 km combina mar i muntanya. Així doncs, el primer dels circuits per a sortir a córrer que recomanem és la Carretera de lesAaigües. L'espai situat a la zona nord de la ciutat, als peus del parc de Collserola, permet dur a terme la pràctica esportiva per un traçat obert, de terreny variable i amb unes vistes excepcionals a la ciutat. El recorregut complet del camí és d'uns 8 km i va des de la Plaça Mireia a Esplugues del Llobregat fins al districte barceloní de Vallcarca i Penitents.

Parc de la Ciutadella

Conegut per ser un dels pulmons de la ciutat amb 17 hectàrees, el Parc de la Ciutadella ofereix un espai que fusiona bellesa i natura per a poder dur a terme l'exercici físic. El seu entramat de carrerons permet un itinerari alternatiu a cada pas pel parc. El seu recorregut interior és de 2 km i l'exterior de gairebé 4 km.

Passeig Marítim

Aquest espai situat a tocar del mar Mediterrani ofereix un recorregut de 5 km que connecta el Port fins al Parc del fòrum. Espai concorregut per la seva activitat turística, ofereix una variant de terreny molt especial com és poder córrer per paviment i per sorra de platja.

Parc Fluvial Besos

Aquesta zona és un espai públic que es perllonga per la conca del riu Besòs durant 9 quilòmetres. Comença a la confluència del riu Ripoll i acaba a la desembocadura de la Mediterrània. Té un total de 115 hectàrees i és un dels espais verds més importants de la regió metropolitana de Barcelona.

Riu Llobregat

L’altre riu que delimita la ciutat de Barcelona permet dur a terme un recorregut de 30 km. Posant d’inici la platja del Prat del Llobregat i de final el Pont del Diable de Martorell. La llera del riu Llobregat és un espai que fusiona vegetació, fauna i flora i un terreny d’asfalt i pedra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut