Més de 80 ofertes i descomptes exclusius per a membres de l’Agrupació

Més de 80 ofertes i descomptes exclusius per a membres de l’Agrupació

El catàleg d’avantatges comercials es renova per fer-lo més accessible i treure el màxim profit del carnet de soci

S’acaba de presentar el nou catàleg d’avantatges comercials de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, amb més de 80 ofertes i descomptes exclusius per a exfutbolistes blaugranes. A més aquest any ho fa d’una manera especial i diferent: amb una pàgina a la web on els membres de l’Agrupació podran anar navegant per totes les diferents seccions que formen el catàleg d’aquest any i les més de 80 ofertes disponibles per als membres.

Destaquen de les ofertes d’aquest any els descomptes que els associats poden aconseguir a les instal·lacions i productes del FC Barcelona. Com ara un 20% de descompte en tots els articles de la FC Botiga-Megastore del Camp Nou, com també un 35% de descompte a la Pista de Gel. 

Les seccions que conformen el catàleg d’aquesta temporada en són un total de 15: Serveis FCB; Alimentació i Gastronomia; Turisme; Comerç; Fotografia, Disseny i Publicitat; Vins, Caves i Delicatessen; Fitness i Benestar; Serveis Mèdics; Formació i Consultoria; Assessoria, Advocats i Assegurances; Transport i Logística; Automòbil i Mecànic; Immobiliàries; Reformes i Enginyeria; Materials Construcció; i Serveis Mediambientals.

Molts dels avantatges del llistat han estat anunciats per socis i simpatitzants de l’Agrupació. I a tots aquestes no només hi tenen accés tots els membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, siguin socis, jugadors o simpatitzants, sinó que també en alguns d’ells, fins i tot, hi podran tenir accés els familiars dels socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut