Convocada l'Assemblea de l'Agrupació

Convocada l'Assemblea de l'Agrupació

Serà el proper 15 de desembre i a través de mitjans digitals

La junta directiva de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha convocat l'Asssemblea ordinària de l'entitat pel proper dimarts 15 de desembre. Tal i com preveu el decret del Govern sobre mesures extraordinàries en matèria administrativa per la pandèmia del coronavirus, la reunió se celebrarà per mitjans telemàtics. L'Agrupació ha establert els processos necessaris per garantir la identificació de les persones assistents, la possibilitat d'intervenir i l'emissió del vot, també la seva delegació.

L'assemblea està oberta a tots els socis de l'Agrupació, exfutbolistes del FC Barcelona. Els membres simpatitzants hi poden assistir, tot i que no tenen dret a vot. L'ordre del dia inclou l'aprovació dels comptes del 2019, l'aprovació del pressupost del 2020 i la ratificació d'un membre de la junta directiva. Malgrat els Estatuts de l'Agrupació preveuen la celebració de l'assemblea ordinària durant el primer semestre de l'any, la pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar la seva celebració, seguint la normativa de la Generalitat.

De la seva banda, la Fundació de Jugadors del FC Barcelona també ha convocat la reunió ordinària del Patronat, que serà el dimecres 16 de desembre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut