Una assemblea a distància

Una assemblea a distància

Aprovats els comptes del 2019 i el pressupost per al 2020 de l’Agrupació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha celebrat l’assemblea anual aquest dimarts 15 de desembre. El màxim òrgan de decisió de l’entitat s’ha reunit per mitjans telemàtics, tal com preveu en les mesures del Govern dictades a causa de la pandèmia del coronavirus. A les dependències de la nova seu social de l’Agrupació, situades a l’Hospitalet de Llobregat, s’hi han trobat tan sols el president Ramon Alfonseda, els vicepresidents Tente Sánchez, Félix Barrado i Jofre Mateu, els directius responsables de cada àrea i la directora, Meritxell Solé. Els serveis jurídics de l’Agrupació han supervisat el procés d’identificació, intervenció i l’emissió de vot dels i les participants.

Assemblea de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

Donades les circumstàncies excepcionals, l’assemblea ha tractat els punts que són estrictament necessaris, com l’aprovació dels comptes anuals del 2019 i el pressupost per aquest 2020, que en tots dos casos han rebut el vot favorable dels socis i sòcies de l’entitat. Tant el president com els socis i sòcies que van prendre la paraula van voler destacar la tasca feta per la junta i l’equip professional per estar al costat dels i les membres de l’Agrupació per mantenir l’activitat, la formació i la pràctica esportiva en un any complicat com ha estat el 2020.

Salvador Sicart, nou directiu de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona.

Salvador Sicart, nou directiu

L’assemblea va ratificar el nomenament de Salvador Sicart com a nou membre de la junta directiva de l’Agrupació. Sicart, que és el nou vocal responsable de l’Àrea Social de l’entitat, va jugar a les categories inferiors del FC Barcelona entre 1987 i 1995. Des del 2002 treballa a Hays, consultora de recursos humans, on actualment n’és el director a Espanya de Hays Reponse i Hays IT Services.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut