Nadal blaugrana a les residències

Nadal blaugrana a les residències

L'Agrupació de Jugadors ha regalat 200 samarretes oficials a diferents residències per a fer costat a aquelles persones més afectades per la COVID-19

Durant les festes de Nadal l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona no va voler oblidar aquells que pitjor ho estan passant arran de la pandèmia del coronavirus. Per això, l'associació va enviar un total de 200 samarretes a totes les residències en les quals col·labora. Aquesta acció, inèdita, es va dur a terme conjuntament entre l'Agrupació i la Fundació de Jugadors. Tots aquells que van obtenir la samarreta també van poder rebre un missatge de suport i escalf per part del vicepresident de l'Agrupació, i exjugador del Club, Tente Sánchez, que va voler desitjar a tots els residents unes bones festes.

El lliurament de les samarretes no es va poder fer de manera presencial, respectant així les mesures de seguretat pertinents. Per això, cada una de les residències va dur a terme diferents accions especials, organitzades de manera conjunta amb l'Agrupació, per a fer el lliurament dels obsequis. Un dels exemples són els centres del Grup Gran Vida, organització que recentment ha firmat un conveni amb la Fundació de Jugadors, que va lliurar les samarretes a la Residència de Sant Antoni Abat, a l'Arboç, després d'un bingo entre els usuaris del centre. D'altra banda les residències del Grup Mutuam van gaudir d'una videoconferència amb l'exjugador blaugrana, Paco Martínez, qui va compartir anècdotes i moments especials de la seva etapa al Club i de la consecució de la Recopa d'Europa a Basilea l'any 1979. D'aquella final l'exfutbolista va recordar "que es va guanyar essencialment pel suport tan gran que vam tenir de l'afició". A més a més, també van rebre samarretes les dues llars d’avis gestionades per l'exjugador Xavi Guzmán, situades a Sabadell i Terrassa.

SAMARRETA_V1_Moment

Record especial pels Tallers de Reminiscència

La irrupció de la COVID-19 va interrompre els Tallers de Reminiscència que havia emprès l’Agrupació a principis de 2020. Aquestes activitats se centraven en persones que es trobaven en la fase inicial d’un cas de deteriorament cognitiu com l’Alzheimer. Els tallers promoguts per la Federació Espanyola d’Associacions de Futbolistes i Veterans (FEAFV), es basaven en 12 sessions de 2 hores on es treballava la memòria a partir d’activitats lúdiques relacionades amb el futbol i la seva història. Aquestes accions es van realitzar als centres Domus Vi La Salut, a Barcelona, i Ballesol a Badalona.

Els membres de l’Agrupació a càrrec de les sessions Javi Delgado, Jordi Gonzalvo i Ester Torrecilla, van voler enviar un missatge especial de suport, juntament amb les samarretes, a tots aquells amb qui mesos enrere havien compartit activitats.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut