La Fundació de Jugadors va destinar el 2019 més de 460.000 euros a exfutbolistes del Barça

La Fundació de Jugadors va destinar el 2019 més de 460.000 euros a exfutbolistes del Barça

El patronat s’ha ampliat amb 4 nous vocals: Vicenç Martínez, Josep Moratalla, Joan Vilà i Jordi Vinyals.

Un total de 463.000 € són els diners que la Fundació de Jugadors del FC Barcelona va destinar a ajudar a 65 exfutbolistes durant l'any 2019. Aquesta dada va ser aprovada el 16 de desembre passat durant la reunió del Patronat de l’entitat. La sessió es va fer de forma telemàtica per a respectar així les mesures de seguretat necessàries per a fer front a la COVID-19. En l'acte es van aprovar els comptes de l'any 2019 i es va donar el vistiplau als projectes de l'entitat per l'any 2020. Com el mateniment dels acords amb infraestructures mèdiques com Assistència Sanitària, l'Hospital Vall d'Hebron, MUTUAM i Clínica Dental Galindo.

Durant la sessió es va aprovar l'entrada de quatre nous patrons que exerciran el càrrec de vocals. Els nous integrants són:

Vicenç Martínez, metge especialista en cirurgia pediàtrica i amb experiència dilatada en gestió sanitària. Fins al 2019 va ser director general de l’Hospital Vall Hebron. En l’actualitat és director general d’ordenació professional del Ministeri de Sanitat.

Josep Moratalla, defensa del primer equip blaugrana durant 7 temporades, de la 1981 a la 1988. Va ser directiu i vicepresident de l’Agrupació, amb responsabilitat sobre l’àrea esportiva.

Joan Vilà, exjugador del FC Barcelona durant les dècades de 1970 i 1980, i entrenador de categories inferiors després de la seva retirada. Vilà va tenir un paper molt important en el futbol base del Club per a la seva feina a l'Àrea de Metodologia que va ocupar des de l'any 2011 fins a l'any 2018. És directiu de l'Agrupació.

Jordi Vinyals, jugador del FC Barcelona durant la dècada dels vuitanta. Va ser l'entrenador Juvenil A del Barça que va aconseguir la primera UEFA Youth League de la història de l'entitat.

En la reunió també es va aprovar la renovació del càrrec de Patró, pel termini marcats pels estatuts, de: Ramon Alfonseda, Tente Sánchez, Jaume Llopis, Guillermo Amor, Ferran Olivella, Aitor Beguiristain, Josep Lluís Rovira i Carles Tusquets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut